• Ostoskori
  • Ulkomaankuljettajan käsikirja

Varastossa
    53,90 € 49,00 €

Ulkomaankuljettajan käsikirja on tarkoitettu sekä oppikirjaksi ulkomaan kuorma-autokuljetusten opiskeluun että alan ammattilaisten käsikirjaksi. Siitä saavat vankkaa tukea opintoihinsa mm. logistiikan perustutkintoa, yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkintoa, tavaraliikennekurssia sekä ammattikorkeakouluopintoja suorittavat opiskelijat.

Ulkomaankuljettajan käsikirja soveltuu erinomaisesti myös kuljettajan ja liikenteenhoitajan käsikirjaksi käytännön kuljetuksiin. Kirjan pääkirjoittajan vankka osaaminen perustuu 25 vuoden käytännön kokemukseen ulkomaan liikenteen eri tehtävissä kuljettajasta toimitusjohtajaan.

Yksityiskohdat