• Ostoskori
  • Tavaraliikenneyrittäjäkirja

Varastossa
    82,50 € 75,00 €

Liikenne- ja Viestintäministeriön tukema teos kattaa tavaraliikenteenharjoittaja-asetuksen kaikki aihe-alueet. Kirjaan perehtyminen edistää menestystäsi Turvallisuusvirasto Trafin järjestämässä tutkinnossa! Tavaraliikenneyrittäjätutkinto - Oppimisympäristö

Opiskele vaivattomasti ja omaan tahtiisi tavaraliikenneyrittäjätutkintoon sisältyviä aiheita sähköisessä eLYK-oppimisympäristössä ilman matkustelua tai työpoissaoloja. Käy tutustumassa! https://eopit.fi/self-study-driver

Yksityiskohdat

Tilaa suosittu tavaraliikenneyrittäjäkirja

Liikenne- ja Viestintäministeriön tukema teos kattaa tavaraliikenteenharjoittaja-asetuksen kaikki aihe-alueet. Kirjaan perehtyminen edistää menestystäsi Turvallisuusvirasto Trafin järjestämässä tutkinnossa! Kirjassa esitellään käytännönläheisesti luvanvarainen tavaraliikenteen hoitaminen eli juuri niitä asioita, joiden parissa alan yrittäjänä työskentelet. Runsaiden viittausten avulla pääset hakemaan lisätietoa mm. eriasteisista säädöksistä ja sopimuksista. Kirja on saavuttanut suuren suosion niin yrittäjien kuin alan opiskelijoiden keskuudessa. Se on oppikirjana yrittäjäkoulutusten lisäksi noin 60 korkeakoulussa ja oppilaitoksessa.

Kirja saa olla mukana tutkinnossa!