• Ostoskori
  • Kuorma-autonkuljettajan Ammattipätevyyskirja + C1- ja C-ajokorttiopetus

Ei varastossa
    64,50 € 58,64 €

Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyskirja on väliaikaisesti loppu. Kirjan uusi painos ilmestyy syyskuun alussa.

Yksityiskohdat

Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyskirja on tarkoitettu oppikirjaksi kuorma-autonkuljettajien perustason ammattipätevyyskoulutukseen sekä nyt myös C1- ja C-luokan ajokorttiopetukseen, mutta vuosittain päivitettävänä se soveltuu erinomaisesti myös jatkokoulutuksiin ja kuljettajan käsikirjaksi autoon. Kirjan sisällöt vastaavat sekä ammattipätevyysdirektiivin 2003/59/EY liitteen I aineluettelossa esitettyjä että C1- ja C-luokan ajokorttiopetukselle asetettuja vaatimuksia. Asiat on esitetty selvästi ja helposti ymmärrettävästi sekä ammattipätevyysdirektiivin mukaisessa järjestyksessä. Runsaat valokuvat ja selkeät piirrokset tukevat asioiden omaksumista. Kirja on erinomainen apuväline sekä kuljettajaopinnoissa että kuljettajan käytännön työssä.